Web Analytics Made Easy - Statcounter

جام‌جهانی فوتبال از ۳۰ آبان تا ۲۷ آذر ۱۴۰۱در کشور قطر برگزار می‌شود که با توجه به محدودیت ظرفیت اقامت در این کشور، برپایی "چادرهای بادیه‌نشین" با کرایه ۳۵۰ پوند در هر شب، راهکار قطری‌ها برای جبران کمبود اقامتگاه در این کشور است! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، جام‌جهانی فوتبال 2022 از 21 نوامبر تا 18 دسامبر 2022 (30 آبان تا 27 آذر 1401) در کشور قطر در حالی برگزار می‌شود که پیش‌بینی شده حدود 1/2 میلیون بازدیدکننده برای تماشای فوتبال وارد این کشور شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کشور که وسعتی برابر با استان قم ایران را دارد، طبعاً زیرساخت‌های لازم و کافی خصوصاً در زمینه اقامت و اسکان تماشاگران جام‌جهانی را ندارد. 

از این رو و با توجه به محدودیت ظرفیت اقامت در این کشور، فیفا در اقدامی خلاقانه با طراحی و ایجاد چادرهای لوکس بادیه‌نشین نسبت به جبران کمبود اتاق‌ها و هتل‌های موجود در این کشور پرداخت!

در همین راستا عمر الجابر؛ مسئول محل اقامت در سازمان قطری که بر برنامه‌ریزی برای این رویداد یک ماهه نظارت می‌کند، چندی پیش در این باره گفت: یک هزار "چادر بادیه‌نشین" در اطراف شهر دوحه جهت اسکان ارزان‌تر با صرف اقتصادی بالاتر برای تماشاگران جام‌جهانی تعبیه شده است.

این چادرها مجموعه‌ای از کابین‌ها و سازه‌های چادر‌مانند به اصطلاح «دهکده‌های هوادار» نام دارد که در اطراف و در حومه شهر دوحه جانمایی شده است و قیمت اسکان برای یک شب در آن مبلغی بیش از 200 دلار برای تماشاگران در نظر گرفته شده است.

عمر الجابر درباره کیفیت و امکانات چادرهای مذکور می‌گوید: چادرهای بادیه‌نشین ابتدایی دارای آب جاری و ژنراتور برق جهت تأمین برق و روشنایی چادر است اما از تهویه مناسب برخوردار نیست. با این حال با برگزاری جام‌جهانی در ماه نوامبر و به دنبال آن کاهش میانگین دما تا حداکثر 29 درجه سانتی‌گراد، هوای داخل چادرها نسبتاً مطلوب خواهد شد.

مطابق صحبت‌های وی، در این میان 20 درصد از چادرهای موجود در "دهکده‌های هواداران" اصطلاحاً چادرهای لوکس با امکانات خدمات و رفاهی بیشتر جهت پذیرایی از تماشاگرانی است که بر خلاف مشتریان چادرهای ابتدایی که صرفاً به دنبال مکانی برای خوابیدن با بودجه محدود هستند، برای کسانی که خواهان تجربه زیست در بیابان هستند، تعبیه شده است.

دهکده هواداران شامل تعدادی فروشگاه غذا است که طیف وسیعی از غذاها را ارائه می‌دهد. چادرها لوکس دارای تهویه مطبوع، یخچال، حمام اختصاصی، امکانات تهیه چای و قهوه، تلویزیون با کانال‌های پخش رایگان، سشوار، اتو و میز اتو، صندوق امانات و وای فای هستند.

فیفا، از چادرهای دونفره در دهکده ساحلی الخور به عنوان ارزان‌ترین محل اقامت رسمی طرفداران فوتبال یاد می‌کند که هزینه آن شبی 350 پوند (معادل 12 تا 13 میلیون تومان) است؛ اقامتگاه‌های کمپینگ که به سبک کابین ساخته شده‌اند و در حومه و 48 کیلومتری دوحه، پایتخت قطر، قرار دارند اما همچنان از طریق وسایل حمل و نقل عمومی قابل دسترسی هستند.

در کاتالوگ بازاریابی فیفا در توضیح این چادرها آمده است: روستای هواداران الخور تجربه منحصر به‌فردی از کمپینگ عربی ارائه می‌دهد که منعکس‌کننده و در برگیرنده سنت‌های قطر است.

این اقامتگاه به گونه‌ای مبله شده که سپری کردن زمان در آن راحت باشد و مملو از وسایل معاصر است که تداعی‌کننده چادرهای سنتی قطری است.

به هر حال فراهم کردن محل اقامت کافی برای اسکان هواداران جام جهانی فوتبال، برای مسئولان امر و متولیان مربوطه این کشور به یک چالش بزرگ تبدیل شده است.

قطر کمتر از 30 هزار اتاق هتل دارد که طبق آخرین برآوردها 80 درصد از این اتاق‌ها در حال حاضر به مهمانان فیفا اختصاص داده شده است.

به علاوه کشور قطر برای پاسخگویی به تقاضای مورد انتظار به منظور اسکان غیرهتلی برای مسافران، دو کشتی تفریحی نیز در دسترس مسافران قرار دارد که در بندر دوحه لنگر انداخته‌اند و حداقل 69 هزار اتاق را در اختیار تماشاگران قرار می‌دهند!

این دو اقامتگاه دریایی و لاکچری عمدتاً توسط بزرگترین اپراتور هتل‌داری اروپا مدیریت خواهند شد.

افزون بر اقدامات فوق، مقامات قطری با ایجاد فرودگاه‌های منطقه‌ای پروازهای شاتلی را جهت ارسال سرریز مسافران جام‌جهانی و اسکان در سایر کشورها تعبیه کرده‌اند.

همچنین به منظور جبران کمبود ظرفیت‌های اسکان در این کشور، از مردم محلی و صاحبان خانه تقاضا شده است که املاک خود را به بازدیدکنندگان جام جهانی اجاره دهند!

در حال حاضر آپارتمان‌های دو خوابه در حومه دوحه با قیمت 390 دلار در هر شب و یک سوئیت در یک کشتی تفریحی پهلو گرفته با قیمت شبی 1650 دلار رزرو می‌شود که رقم بالایی است.

مطابق با پیش‌بینی‌های صورت گرفته، این دوره از جام‌جهانی، گران‌ترین جام‌جهانی برای مسافران خواهد بود! بر اساس محاسبات، هزینه اقامت برای 3 بازی مرحله گروهی، با افزایشی هزار دلاری نسبت به جام‌جهانی روسیه حدود 2770 یورو خواهد بود و در صورتی که فردی بخواهد تا پایان رقابت‌ها در قطر بماند، احتمالاً باید بیش از 6500 یورو هزینه کند.

علاوه بر بلیت‌های عمومی، همان بلیت‌هایی که توسط فیفا فروخته می‌شود، بلیت‌هایی تحت عنوان Match Hospitality با کف قیمتی برابر با بین 900 تا 950 دلار در ایران در حال عرضه شدن است که با در نظر گرفتن هزینه سایر خدمات نظیر اقامت در هتل، حمل‌ونقل و ...برای تماشای حداقل دو دیدار از مجموع سه دیدار تیم ملی به صورت ریالی چیزی در حدود 250 تا 500 میلیون تومان خواهد شد که قاعدتاً مبلغ بسیار سنگینی است.

چالش‌های سریالی برای جذب تماشاگران جام جهانی قطر به ایرانلزوم جلوگیری از تکرار سناریو صندلی‌های خالی تماشاگران ایرانی در جام‌جهانی قطرفروش غیرمنطقی تورهای جام‌جهانی قطر تا 500 میلیون تومان!فرصت‌سوزی ایران در حاشیه میزبانی قطر از جام جهانی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری جام جهانی قطر جام جهانی فوتبال گردشگری جام جهانی قطر جام جهانی فوتبال تماشاگران جام جهانی بادیه نشین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۸۹۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوتسال نیاز به بازی با تیم‌های بزرگ دارد/ نگران جام جهانی هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتسال ایران پس از کسب سیزدهمین عنوان قهرمانی در رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال ۲۰۲۴ آسیا که به میزبانی تایلند برگزار شد به ایران برگشت و باید در فرصت حدوداً ۴ ماهه ای که تا آغاز جام جهانی ازبکستان زمان دارد به آمادگی مطلوب برای موفقیت در این بازی‌ها برسد.

ناصر صالح کارشناس فوتسال و مدرس AFC در گفت و گو با خبرنگار مهر به تحلیل وضعیت تیم ملی و ارائه پیشنهادهایی برای رسیدن به آمادگی بهتر برای جام جهانی پرداخت.

این کارشناس فوتسال در خصوص شرایط تیم ملی در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا گفت: پیش از هر چیز قهرمانی تیم ملی ایران را تبریک می گویم و برای این تیم آرزوی موفقیت دارم. اما باید به این مساله توجه کنیم که هر تیمی در هر تورنمنتی نقاط قوت و نقاط ضعفی دارد. به نظرم تیم ملی ایران با تمام شایستگی‌هایی که برای قهرمانی داشت با فراز و نشیب‌هایی هم مواجه بود و اگر بخواهد برای جام جهانی به آمادگی کامل برسد باید نقاط ضعف را برطرف کند.

ناصر صالح در خصوص جوان گرایی در تیم ملی گفت: ما بازیکنان جوانی داریم و وحید شمسایی کاری را انجام داد که باید پیش از او و ۱۰ سال پیش به صورت گام به گام انجام می‌شد که برای جام جهانی تیم باتجربه‌ای می‌داشتیم. اما شمسایی در نهایت، این جوان گرایی را در دستور کار قرار داد و تیم را برای جام ملت‌ها آماده کرد. بالطبع در برخی بازی‌ها خوب بود اما تیم در بعضی بازی‌ها با استرس بازی کرد و باعث شد نگرانی‌هایی برای جامعه فوتسال به وجود بیاید.

لزوم برگزاری دیدارهای تدارکاتی با تیم‌های طراز اول جهان

این کارشناس فوتسال برگزاری دیدارهای تدارکاتی با تیم‌های مطرح جهان را مهم‌ترین عامل برای آماده سازی تیم ملی پیش از جام جهانی عنوان کرد و گفت: پیش از جام ملت‌ها و در تورنمنت ویتنام برابر تیم مراکش که تیم قدرتمندی بود بازی را واگذار کردیم. در ۲ دیداری که برابر روسیه به میدان رفتیم در بازی دوم شکست خوردیم. پس اگر می‌خواهیم تیم خوبی را روانه جام جهانی کنیم نیاز است که فدراسیون فوتبال ایران بازی‌های تدارکاتی با تیم‌های بزرگ دنیا مثل اسپانیا، آرژانتین، برزیل، روسیه یا پرتغال انجام دهد تا نقاط ضعف و قوت مشخص شود و مربیان بتوانند این نقاط ضعف را ترمیم کنند.

وی ادامه داد: مربیان تیم ملی تمام تلاش خود را کردند و در تورنمنت‌هایی مثل کافا و ویتنام شرکت کردند. اما ضعف تیم در بازی با چنین تیم‌هایی مشخص نمی‌شود. اما اگر می‌خواهیم موفق باشیم شخص آقای مهدی تاج و احسان اصولی همت کنند و بازی‌های تدارکاتی با تیم‌های بزرگ دنیا را در دستور کار قرار دهند تا نگرانی‌هایی که در خصوص تیم ملی وجود دارد برطرف شود. تا روزی که با تیم‌های تراز اول بازی نکنیم نقاط ضعف مشخص نمی‌شود.

ناصر صالح در ادامه گفت: در تیم ملی بازیکنان جوان، با تکنیک و مهارت بالایی داریم اما این بازیکن‌ها در چنین بازی‌های تدارکاتی به آمادگی می‌رسند. مربیان ما نشان دادند کار خود را بلد هستند و می‌توانند تیم را به آمادگی برسانند. یکی از محدودیت‌هایی که تیم ملی با آن مواجه است مساله بودجه و هزینه‌ها است. برزیل برای جام برزیل ما را دعوت کرد اما ما حتی هزینه رفت و آمد را هم نداشتیم. اما فدراسیون با درایت و برنامه‌ریزی باید بتواند این محدودیت‌ها را برطرف کند. همه کشورها برای مسابقات خود برنامه‌ریزی بلند مدت انجام می‌دهند و ما متأسفانه در برنامه‌ریزی‌های بلندمدت با ضعف رو به رو هستیم.

بازیکنان ملی پوش باید در تمام تیم‌های لیگ برتر حاضر باشند

این مدرس AFC در خصوص شرایط لیگ برتر برای پرورش بازیکنان جوان گفت: در لیگ برتر ایران شرایط به گونه‌ای است که فقط چند باشگاه محدود از حضور بازیکنان لژیونر استفاده می‌کنند. تیمی مثل گیتی پسند تعداد زیادی بازیکن ملی پوش دارد. این مساله به تیم ملی لطمه می‌زند. چرا که تیمی مثل گیتی پسند با تمام بازیکنان باتجربه و ملی پوش خود با تیم‌هایی بازی می‌کند که بازیکنان جوان دارد و باعث می‌شود فشاری به این تیم وارد نشود و همین بازیکن‌هایی که در طور فصل تحت فشار بازی‌های سخت قرار نگرفته‌اند به تیم ملی می‌آیند.

وی ادامه داد: یکی از ضعف‌های بزرگ بازیکن‌های تیم ملی در جام ملت‌های آسیا دفاع یک در برابر یک بود و باعث می‌شد خطاهای زیادی مرتکب شویم. اما وظیفه سرمربی تیم ملی برطرف کردن یا ارائه تمرینات فردی به بازیکنان نیست و این نقایص باید در باشگاه‌ها برطرف شود. کاملاً مشخص است که باشگاه‌های ما نکات ریز دفاعی را با بازیکنان خود تمرین نکرده‌اند که وقتی این افراد به تیم ملی می‌آیند در هر بازی خطاهای زیادی مرتکب می‌شویم.

مربیان ملی و باشگاهی باید با هم هماهنگ باشند

وی بر لزوم هماهنگی و مشورت سرمربی و کادر فنی تیم ملی با کارشناسان و مربیان فوتسال تاکید کرد و گفت: زمانی که کادر فنی تیم ملی بازیکنان را به اردو فرا می‌خواند باید نکات و دیدگاه‌های تاکتیکی را پیاده کند. اما خطاهای زیاد به این معنا است که بازیکن ضعف فردی دارد و برخی از بازیکنان جوانی که به تیم اضافه شده بودند خطاهای زیادی مرتکب می‌شدند و وضعیت تمام باشگاه‌های ما به همین صورت است. وحید شمسایی باید با سرمربیان تیم‌های ملی جلساتی را برگزار کند و نکات فنی را با هم به اشتراک بگذارند که این مسائل در باشگاه‌ها برطرف شود. ما بازیکنان شایسته ای داریم و باید در باشگاه‌ها به اوج آمادگی فردی برسند.

ناصر صالح در پایان گفت: تیم ملی ایران به لحاظ تاکتیکی هم باید بازی کردن برابر تیم‌هایی که پشت نیم قوس تجمع می‌کنند و کار دفاعی انجام می‌دهند و به دنبال استفاده از ضدحملات هستند، بیشتر تمرین کند. تیم ملی ما باید بازی در فضاهای کوچک و بازی در زمین حریف را بهتر انجام دهد. درست است که در این بازی‌ها قهرمان شدیم اما بازی برابر ازبکستان نگرانی‌هایی را به وجود آورد. برای برطرف کردن چنین مسائلی لازم است آقای وحید شمسایی با پیشکسوتان و کارشناسان نشست‌هایی را برگزار کند و نقاط ضعفمان را تیم با هم فکری همه برطرف شود. در جام جهانی تیم‌های بزرگ دنیا حضور دارند و همه با آمادگی کامل پا به این بازی‌ها می‌گذارند. اگر بخواهیم برای این بازی‌ها آماده شویم باید حداقل ۴ برابر جام ملت‌ها آماده سازی خود را افزایش دهیم تا بازیکنان به هماهنگی کامل برسند و آمادگی کافی را به دست بیاورند.

کد خبر 6094521

دیگر خبرها

  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • تهران و قم میزبان همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • ۱۴ سال از بلاتکلیفی بزرگ ترین پروژه شهرداری می گذرد برج های دو قلو چالش مدیران شهرکرد
  • غرق شدن چادرهای آوارگان فلسطینی در آب باران
  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • پرسپولیس و چالش بزرگ نداشتن دوباره کاپیتان
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه
  • فوتسال نیاز به بازی با تیم‌های بزرگ دارد/ نگران جام جهانی هستیم